Pimientos de padrón med färskost och honung

508

Pimientos de padrón är perfekt att bjuda på som snacks eller som tapas. Här i en version med färskost och honung.

Pimientos de padrón med färskost och honung

Portioner 4

Ingredienser

  • 1 påse pimientos de padrón
  • 1 tsk flingsalt
  • 100 g Twarog (färskost)
  • 100 g Fetaost
  • Olivolja
  • Löktrav, krasse eller någon sallad ni gillar att toppa piementos med.

Dressing

  • 1 skalad vitlöksklyfta
  • ¾ dl olivolja
  • 1 ½ msk rödvinsvinäger
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk honung
  • havssalt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Riv vitlöken till dressingen fint i en liten skål. Vispa ihop med olja, vinäger, majonnäs, honung och oregano. Krydda med salt och peppar.
  • Stek piementos i olivolja i en het stekpanna. De ska få rejält med färg. Krydda med salt och peppar.
  • Varva sallad och paprikor snyggt på ett fat. Smula över ostarna och ringla över dressingen. Hepp!
Måltid: Tillbehör, Tilltugg & Godis
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB