Varm macka med bechamelsås, skinka & senap

656
MUMS!

Mackornas macka!

Det här är utan tvekan varma mackornas macka.

Varm macka med bechamelsås, skinka & senap

Portioner 4

Ingredienser

  • 4 tjocka skivor surdegsbröd
  • 4 tsk dijonsenap
  • 4 rejäla skivor kokt skinka
  • 4 skivor racletteost + 150 g riven racletteost till såsen
  • 5 dl varm bechamelsås (lite tjockare än vanligt)
  • Salt och nymald svartpeppar

Instruktioner

  • Sätt grillen/salamander på full effekt.
  • Rosta brödskivorna gyllene på en sida.
  • Bred på dijonsenap och lägg på skinka och ostskivor, salta och peppra.
  • Blanda såsen med riven ost och rör om så den smälter.
  • Skeda över såsen så det täcker på mackorna och griljera gyllenbruna ett par minuter. Servera direkt.

Tips!

Funkar ju även med en liten grönsallad bredvid!
Måltid: Lunch
Kök: Internationellt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB