Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Varm macka med bechamelsås, skinka & senap
Måltid:
Lunch
Kök:
Internationellt
Servings:
4
Ingredienser
4
tjocka skivor surdegsbröd
4
tsk
dijonsenap
4
rejäla skivor kokt skinka
4
skivor
racletteost + 150 g riven racletteost till såsen
5
dl
varm bechamelsås (lite tjockare än vanligt)
Salt och nymald svartpeppar
Instruktioner
Sätt grillen/salamander på full effekt.
Rosta brödskivorna gyllene på en sida.
Bred på dijonsenap och lägg på skinka och ostskivor, salta och peppra.
Blanda såsen med riven ost och rör om så den smälter.
Skeda över såsen så det täcker på mackorna och griljera gyllenbruna ett par minuter. Servera direkt.
Anteckning
Funkar ju även med en liten grönsallad bredvid!