Jordens godaste bruschetta med sötpotatis, chevre och rostad majs. Gör din egen bruschetta vid bordet tillsammans med dina gäster.
Bruschetta med sötpotatis, chevre och rostad majs
Ingredienser
- 1 sötpotatis ca 300 g
- 150 g Chevré
- 1 liten rödlök
- 1 citron
- 0,5 kruka basilika
- salt och svartpeppar
- 4 skivor grillat/rostat surdegsbröd
Instruktioner
- Picka sötpotatisen med en gaffel och baka mjuk i mikrovågsugn i ca 8-10 minuter.
- Skala och finhacka rödlöken, strimla basilika och skiva upp Chevré i lagom tunna skivor.
- Skala potatisen och lägg upp på ett serveringsfat, mosa den med en gaffel och fördela övriga ingredienser uppe på. Smaksätt med salt, svartpeppar och pressad citron.
- Servera med grillat bröd och gör din egen bruschetta vid bordet tillsammans med dina gäster.