Den här är till dig Carina Berg! 🤩 En riktigt vinnarmacka!

Mellomacka
Ingredienser
- 8 skivor briochebröd
- 4 tsk dijonsenap
- 4 ägg
- 16 rejäla skivor mortadella
- 150 g Tallegio
- 4 dl varm bechamelsås
- En liten knippe gräslök, finhackad
- Salt och svartpeppar
Instruktioner
- Sätt grillen/salamandern på full effekt.
- Ringla över olivolja på brödskivorna och rosta dem i grillen.
- Riv ner hälften av osten i bechamelsåsen och blanda runt.
- Bred på dijonsenap på brödet och lägg på lite ostsås. Fortsätt med skivad mortadella på toppen, salta och peppra. Lägg en rostad brödskiva ovanpå och tryck till lätt med handen.
- Sätt på en stekpanna till äggen på spisen.
- Skeda över såsen så det täcker på mackorna. Toppa med riven ost och griljera gyllenbruna ett par minuter. Stek äggen under tiden mackorna är i ugnen.
- Lägg upp och toppa med mackorna med stekt ägg och finhackad gräslök. Servera!