Vårig kålsallad med sparris

521

Servera med t.ex. stekt fisk eller bara som den är för sig själv!

Vårig kålsallad med sparris

Servings 4

Ingredienser

  • 0,5 litet savojkålshuvud
  • 4 små snacksgurkor
  • 1 knippe grönsparris
  • 1 ask kryddkrasse
  • 1 rödlök

Dressing

  • 3 msk honung
  • 5 msk risvinäger
  • 3 msk olivolja
  • Grön tabasco till smak
  • Salt och vitpeppar från kvarn

Instruktioner

  • Strimla kål och grönsaker tunt med kniv. Skala och skiva rödlöken tunt på mandolin och lägg i isvatten med en skvätt vinäger så den blir krispig och fräsch.
  • Bland samman dressingen i en stor skål och vänd ner allt det gröna i skålen.
  • Smaksätt med klippt krasse och vänd runt, toppa med krispig rödlök och servera med t.ex. stekt fisk eller bara som den är för sig själv!
Like 4
Close
© Copyright Tina Nordström AB