Yoghurt med pimento & pecorino

201

Perfekt till grillat! Snåla inte med osten! Jag serverar den till grillad vattenmelon och Lompe, ett norskt potatisbröd.

Yoghurt med pimento & pecorino

Ingredienser

  • 3 dl tjock naturell yoghurt
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd inlagd pimento/grillad paprika
  • 3 msk rökt paprikapulver
  • 0,75 dl olivolja
  • 3 tsk japansk soya
  • 50 g pecorino till servering

Instruktioner

  • Klicka eller skeda upp yoghurten på en tallrik eller i en skål .
  • Skala och finhacka schalottenlök och vitlök, finhacka pimenton.
  • Fräs paprikapulvret i olivoljan och tillsätt övriga ingredienser. Smaksätt oljan med soya.
  • Ringa över pimentooljan på yoghurten och riv över pecorino!
Måltid: Såser & Dressingar
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB