Grillad vattenmelon med fetaost & mynta

428

En riktig sommarhöjdare! Servera med Lompe, ett norskt potatisbröd som jag gör på grillen.

Grillad vattenmelon med fetaost & mynta

Portioner 4

Ingredienser

  • 1 liten vattenmelon
  • 150 g fetaost
  • 1 knippe mynta
  • 1 citron
  • olivolja
  • salt och svartpeppar

Instruktioner

  • Skala och skär melonen i grova långa bitar. Trä dem på spett och grilla dem ett par minuter på varje sida.
  • Dela citronen och grilla på snittsidan tills den blir vackert gyllenbrun.
  • Lägg upp melonen på fat och smula över osten och myntabladen.
  • Pressa över citronjuice och lite olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar och servera direkt.
Måltid: Mina Gröna, Tillbehör
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB