Toast med brysselkål och Burrata

364

Toast med brysselkål och Burrata

Ingredienser

  • 4 skivor surdegsbröd
  • 250 g brysselkål
  • 2 st Burrata
  • 1,5 dl grovhackade mandlar
  • 3-4 kvistar färsk timjan
  • Smör
  • Neutral olja
  • Salt och peppar

Instruktioner

  • Skär brödet i 4 st skivor. Stek brödet i smör och lite olja.
  • Rensa brysselkålen och halvera den. Bryn brysselkålen och mandel i lite smör och olja, salta och peppra och smaksätt med plockad timjan.
  • Lägg en halv Burrata på varje brödskiva, bred ut den. Fördela ut brysselkålen och mandel.

Tips!

Det finns rostade skalade hasselnötter att köpa i affären. Annars kan ni alltid rosta dem själv. Lägg in nötterna på en plåt, sätt in i 180 gradig ugn i ca 7 minuter. Ta och rubba dem mellan händerna så att skalen ”borstas av”.
Måltid: Lunch
Kök: Internationellt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB