Portabelloburgare

783

Tänd grillen! Servera burgaren med ramslökspesto eller andra såser du gillar!

Foto: Freddy Billqvist 

Portabelloburgare

Portioner 4 burgare

Ingredienser

  • 4-8 stora portabellosvampar
  • 1 paket halloumi (150g)
  • 4 stora skedar chipotlemajonnäs
  • 4 stora skedar ramslökspesto
  • 4 burgarbröd
  • 1 huvud grönsallad
  • olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Tänd grillen – eller så steker du burgarna i stekpanna.
  • Nyp bort foten på svamparna, salta och ringla över olivolja. Grilla eller stek svampen.
  • Riv halloumin grovt på ett rivjärn och stek osten till ett frasigt strössel i en torr stekpanna. Låt halloumin mellanlanda och torka på lite papper.
  • Bygg din burgare och glöm inte att balja över stora klickar av såserna!
Måltid: Huvudrätt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB