Gratinerad portabellosvamp med prästost

291

Servera dessa goda svampar med lite ruccolablad till kött, fisk eller fågel.

Gratinerad portabellosvamp med prästost

Ingredienser

  • 4 portabellosvampar
  • 4 msk mascarpone
  • 100 g riven prästost
  • 1 salladslök
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 kvist rosmarin
  • 0,5 citron
  • salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Ringla olivolja i en ugnsform eller plåt, strö över lite flingsalt.
  • Lägg portabello med kupiga/runda sidan nedåt i formen. Skeda på mascarponeost i varje svamp.
  • Salta och strö över chiliflakes, pressa över citronjuicen på svampen. Strö över riven ost och plockad rosmarin.
  • Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
Måltid: Tillbehör
Kök: Internationellt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB