Servera med t.ex. stekt fisk eller bara som den är för sig själv!

Vårig kålsallad med sparris
Ingredienser
- 0,5 litet savojkålshuvud
- 4 små snacksgurkor
- 1 knippe grönsparris
- 1 ask kryddkrasse
- 1 rödlök
Dressing
- 3 msk honung
- 5 msk risvinäger
- 3 msk olivolja
- Grön tabasco till smak
- Salt och vitpeppar från kvarn
Instruktioner
- Strimla kål och grönsaker tunt med kniv. Skala och skiva rödlöken tunt på mandolin och lägg i isvatten med en skvätt vinäger så den blir krispig och fräsch.
- Bland samman dressingen i en stor skål och vänd ner allt det gröna i skålen.
- Smaksätt med klippt krasse och vänd runt, toppa med krispig rödlök och servera med t.ex. stekt fisk eller bara som den är för sig själv!