Curryrostad pumpa med lime

549

Curryrostad pumpa med lime

Portioner 4

Ingredienser

  • 500 g skalad pumpa
  • 3 skalade vitlöksklyftor
  • 2 msk tikka masala-currypasta
  • ½ dl sesamfrön
  • 3 msk olivolja
  • 2 lime
  • salt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Skär pumpan i 5 x 5 cm stora bitar och lägg i en ugnsform.
  • Skiva vitlöken tunt och blanda med currypasta, sesamfrön, olja och saft från 1 lime.
  • Skeda marinaden över pumpan och blanda ordentligt – skicka in i ugnen och rosta ca 15 minuter, tills pumpan känns mjuk och genombakad.
  • Salta och peppra, pressa över en sista skvätt lime före servering!
Måltid: Mina Gröna, Tillbehör
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB