ANNONS:
ANNONS:

Varma nektariner med ingefära och vitlök

851
TIPS
Servera med en härlig bit stekt ryggbiff och grönsallad!

Supergott tillbehör till en stekt ryggbiff eller kyckling.

Varma nektariner med ingefära och vitlök

Portioner 4

Ingredienser

  • 3 nektariner i stora klyftor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 2 msk finhackad ingefära
  • 1 msk smör + 1 msk olivolja till stekning
  • 1 msk sherryvinäger
  • salt, svartpeppar eller några stänk grön tabasco till smaksättning

Instruktioner

  • Fräs lök, vitlök och ingefära i smör och olivolja.
  • Tillsätt klyftor av nektariner och låt stekas runt i 1-2 minuter. Tillsätt sherryvinägern och låt puttra under lock på svag värme i 3-4 minuter tills frukten blir lite mjuk och varm. Smaksätt med salt, tabasco och lite svartpeppar.
  • Servera med en härlig bit stekt ryggbiff och grönsallad.
Måltid: Tillbehör
Kök: Internationellt
ANNONS:
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB