Råkost på kålrot, blodgrape & rostad mandel

998

Råkost äter vi bäst innan middagen serveras. Då hinner kroppen tanka in alla nyttigheter. Sen kan vi hälla ner både brunsås och potatismos. 

Råkost på kålrot, blodgrape & rostad mandel

Ingredienser

  • ¼ skalad kålrot
  • 1 grapefrukt
  • 1 dl rostad mandel
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • salt och nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Riv kålroten grovt.
  • Skala och skiva halva grapefrukten tunt, spara resten till att pressa saften ur.
  • Varva kålrot och grape på ett fat, strö över hackad mandel.
  • Blanda lite grapesaft och rapsolja – ringla över dressingen på salladen.
  • Ställ fram salt och peppar på bordet så gästerna kan smaksätta själva.
Måltid: Råkost, Tillbehör
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB