Råkost på gulbeta, kålrot och krasse

323
TIPS!

Servera råkost som en förrätt

Servera råkost som en förrätt så är chansen stor att hela familjen får i sig nyttigheterna.

Råkost på gulbeta, kålrot och krasse

Portioner 4 portioner innan maten

Ingredienser

  • 2 små skalade gulbetor
  • 0,25 skalad kålrot
  • 1 ask krasse

Smaksättning

  • 2 msk olivolja
  • 3 tsk äppelcidervinäger
  • 1 tsk honung
  • 2 tsk grov senap
  • Havssalt & svartpeppar

Instruktioner

  • Skiva och strimla rotfrukterna så fint ni kan. Lägg upp i en skål.
  • Lägg i smaksättningen, klippt krasse och 2 nypor havssalt. Massera kålsalladen lätt med händerna så den mjuknar lite.
  • Lägg upp i små skålar och dra ett par varv med svartpepparkvarnen över salladen. Hepp, klart!
Måltid: Förrätt, Tillbehör
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB