Brödsallad med tonfisk och sparris

378

Brödsallad med tonfisk och sparris

Portioner 4

Ingredienser

  • 300 g Levainbröd
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 knippe grön sparris 250 g
  • 1 liten rödlök
  • 1 knippe kruspersilja 30 g
  • salt
  • peppar
  • olivolja
  • sherryvinäger

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 °, bryt brödet i stora bitar.
  • Ringla över lite olivolja och rosta gyllenbruna i 10-12 minuter.
  • Skär sparrisen tunt i skivor på snedden, finhacka rödlöken och persiljan.
  • Lägg upp brödkrutongerna på ett stort fat .Fördela sparris, rödlöken och persiljan på fatet.
  • Låt tonfisken rinna av något och fördela ut den på fatet.
Måltid: Sallad
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB