Snabba quesedillas med mozzarella och spenat
Ingredienser
- 4 tortillabröd
- 1 pkt skivad salami eller rökt skinka
- 2 tsk dijonsenap
- 100 g riven mozzarella
- 100 g riven gräddost
- 1 tsk rökt paprikapulver
- Svartpeppar från kvarn
- 2 nävar babyspenat
- 2 msk mangochutney
- 1 msk rapsolja till stekning
- Salt och svartpeppar
Instruktioner
- Bred på dijonsenap på 2 av tortillabröden.
- Blanda mozzarella och gräddost och smaksätt med paprikapulver och svartpeppar. Fördela osten på bröden.
- Lägg på salami/skinka och toppa med spenat.
- Klicka över lite mangochutney och täck med ett bröd på toppen.
- Hetta upp en stekpanna på spisen. Stek quesedillan på medelhög värme tills dom är gyllenbruna och osten har smält.
- Skär upp i slices och servera varma!