Krossad färskpotatis med ägg och brynt smör

265


Servera som egen rätt eller med en bit ugnsbakad fisk. Vi körde på kummel, 130 grader i ugnen, 10–12 minuter, lite olivolja och en nypa salt.

Krossad färskpotatis med ägg och brynt smör

Servings 4

Ingredienser

  • 600 g nykokt ljummen färskpotatis
  • 4 ägg, kokta i 5,5 minuter
  • 150 g brynt smör
  • 1 knippe finskuren gräslök
  • 1 citron
  • Dill till garnering
  • Salt
  • Svartpeppar från kvarn

Instruktioner

  • Lägg upp potatisen på ett sort fat, krossa dem med en gaffel.
  • Bygg lager på lager med äggen som också krossas med gaffeln, brynt smör, pressad citron, gräslök och dill, salt & svartpeppar – voila!
  • Servera direkt medan det är ljummet
Like 0
Close
© Copyright Tina Nordström AB