Grillad Ceasarsallad

1.5K
MUMS!

Ceasarsallad 2.0. Sån här mat gör mig lycklig! :)

Att grilla sallad är kul. Oavsett vilken sallad så se till att stekpannan är ordentligt varm, kort med olja i pannan (betyder lite i min värld ). Lägg ner salladen med snittsidan nedåt. Tryck gärna till med handen så att hela snittytan får kontakt med stekpannan.

Grillad Ceasarsallad

Portioner 2

Ingredienser

  • 2 st romansallad
  • 2 dl majonnäs
  • 4-5 st sardeller
  • 30 g riven parmesan
  • 30 g kruspersilja
  • vitvinsvinäger
  • neutral rapsolja
  • salt och peppar

Instruktioner

  • Lägg majonnäsen i en skål, ta i sardellerna, parmesan, persilja och 0,5 msk vitvinsvinäger. Mixa slät med en stavmixer. Smaksätt med salt och peppar
  • Halvera salladen och grilla/ eller stek den ordentligt på snittsidan. Vänd den hastigt salta och peppra.
  • Bred ut såsen på botten på en tallrik, lägg på salladen och skeda över lite mer dressing.
Måltid: Lunch, Tillbehör
Kök: Internationellt
Like
Close
© Copyright Tina Nordström AB