En drös tunt skurna grönsaker och tillbehör efter vad ni gillar (tänk taco ☺)
350gfärsk lax
350gtorskrygg
0,5brk picklad ingefära, sushi gari
2mskrisvinäger
Salt
Olivolja
Kimchimajonnäs
1helt ägg + 1 äggula
1mskdijonsenap
1tskrisvinäger
2-3mskavrunnen kimchi
4dlrapsolja
Salt
Instruktioner
Hacka ingefäran och smaksätt med lite ingefäralag och vinäger.
Skiva fisken i lagom tjocka skivor och lägg upp på fat. Skeda över ingefäramarinaden och salt. Ringla över olivolja vid servering.
Kimchimajonnäs
Lägg ägg, senap, vinäger och kimchi i en mixerkanna.
Mixa ihop till en slät massa. Tillsätt oljan i en tunn stråle tills majonnäsen tjocknar, smaksätt med salt.
Servering
Lägg upp grönsaker och tillbehör i skålar och serbera tillsammans med kimchimajonnäsen. Bjud in gästerna och låt dem plocka sina favvosaker från buffén.