Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Melonsallad med campari och macadamianötter
Måltid:
Efterrätt
Kök:
Internationellt
Servings:
4
Ingredienser
1
liten vattenmelon
0,5
honungsmelon
0,5
liten nätmelon
0,5
galiamelon
1
dl
rostade hackade macadamianötter
Camparilag
1,5
dl
strösocker
4
dl
vatten
saften från 0
5 lime
1,5
dl
campari
Till servering
rysk yoghurt
Instruktioner
Koka upp socker, vatten och limesaft och låt sjuda i 3–5 minuter. Ta från värmen och låt svalna. Tillsätt camparin.
Ta ut kulor ur melonerna med kuljärn eller skala och skär dem i mindre bitar. Lägg melonkulorna i lagen. Låt stå i kylen i 2 timmar.
Strö över macadamianötterna och servera.
Anteckning
Mango och persika passar också fint till camparilagen.