Rosta din egen musli & strö över din favorityoghurt. Toppa med ett mustigt kryddsocker. 🙂
Rostad musli med kokos och kakao
Ingredienser
- 6 dl havregryn eller dinkelflingor
- 2 dl pumpakärnor
- 1,5 dl solrosfrön
- 1 dl melonkärnor
- 1,5 dl linfrön
- 1 dl riven kokos
- 1 tsk salt
- 1 dl rapsolja
- 0,5 dl äppelmust
- 1-2 msk ekologisk cacaopulver
- 0,7 dl honung eller agavesirap
Instruktioner
- Sätt varmluftsugnen på 150°C.
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja, äppelmust, kakao och honung. Rör om så att allt blandas väl.
- Häll ut på en bakpappersklädd plåt och baka mitt i ugnen ca 25-30 minuter. Rör om då och då.
- Låt svalna helt och förvara i burk med lock.