Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Tonfisksallad med yoghurt,savoykål och ägg
Måltid:
Huvudrätt, Lunch, Sallad
Kök:
Internationellt
Servings:
4
Ingredienser
4
ägg
2
burkar
tonfisk
2
msk
grekisk yoghurt
0,5
huvud savojkål
1
msk
äppelcidervinäger
250
gr
förvällda vaxbönor
havssalt och svartpeppar
Instruktioner
Koka ägg efter egen smak (jag gillar 6-7 minuters ägg i sallad). Riv savojkålen i små bitar.
Lägg i en bunke och stänk över vinäger och lite salt. Krama kålen med händerna så den blir mjuk.
Tillsätt yoghurt, vaxbönor och blanda runt. Smaksätt med svartpeppar och lite extra salt.
Lägg upp kålsalladen och fördela tonfisk och ägg ovanpå. Servera snabbt och lätt!