Go Back

Bruschetta med sötpotatis, chevre och rostad majs

Måltid: Förrätt, Huvudrätt, Tillbehör
Portioner: 4

Ingredienser

  • 1 sötpotatis ca 300 g
  • 150 g Chevré
  • 1 liten rödlök
  • 1 citron
  • 0,5 kruka basilika
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor grillat/rostat surdegsbröd

Instruktioner

  • Picka sötpotatisen med en gaffel och baka mjuk i mikrovågsugn i ca 8-10 minuter.
  • Skala och finhacka rödlöken, strimla basilika och skiva upp Chevré i lagom tunna skivor.
  • Skala potatisen och lägg upp på ett serveringsfat, mosa den med en gaffel och fördela övriga ingredienser uppe på. Smaksätt med salt, svartpeppar och pressad citron.
  • Servera med grillat bröd och gör din egen bruschetta vid bordet tillsammans med dina gäster.