Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Rostad musli med kokos och kakao
Måltid:
Frukost, Tillbehör
Ingredienser
6
dl
havregryn eller dinkelflingor
2
dl
pumpakärnor
1,5
dl
solrosfrön
1
dl
melonkärnor
1,5
dl
linfrön
1
dl
riven kokos
1
tsk
salt
1
dl
rapsolja
0,5
dl
äppelmust
1-2
msk
ekologisk cacaopulver
0,7
dl
honung eller agavesirap
Instruktioner
Sätt varmluftsugnen på 150°C.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja, äppelmust, kakao och honung. Rör om så att allt blandas väl.
Häll ut på en bakpappersklädd plåt och baka mitt i ugnen ca 25-30 minuter. Rör om då och då.
Låt svalna helt och förvara i burk med lock.