Go Back

Rostad musli med kokos och kakao

Måltid: Frukost, Tillbehör

Ingredienser

  • 6 dl havregryn eller dinkelflingor
  • 2 dl pumpakärnor
  • 1,5 dl solrosfrön
  • 1 dl melonkärnor
  • 1,5 dl linfrön
  • 1 dl riven kokos
  • 1 tsk salt
  • 1 dl rapsolja
  • 0,5 dl äppelmust
  • 1-2 msk ekologisk cacaopulver
  • 0,7 dl honung eller agavesirap

Instruktioner

  • Sätt varmluftsugnen på 150°C.
  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja, äppelmust, kakao och honung. Rör om så att allt blandas väl.
  • Häll ut på en bakpappersklädd plåt och baka mitt i ugnen ca 25-30 minuter. Rör om då och då.
  • Låt svalna helt och förvara i burk med lock.