Go Back

Tonfisksallad med yoghurt,savoykål och ägg

Måltid: Huvudrätt, Lunch, Sallad
Kök: Internationellt
Portioner: 4

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 burkar tonfisk
  • 2 msk grekisk yoghurt
  • 0,5 huvud savojkål
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 250 gr förvällda vaxbönor
  • havssalt och svartpeppar

Instruktioner

  • Koka ägg efter egen smak (jag gillar 6-7 minuters ägg i sallad). Riv savojkålen i små bitar.
  • Lägg i en bunke och stänk över vinäger och lite salt. Krama kålen med händerna så den blir mjuk.
  • Tillsätt yoghurt, vaxbönor och blanda runt. Smaksätt med svartpeppar och lite extra salt.
  • Lägg upp kålsalladen och fördela tonfisk och ägg ovanpå. Servera snabbt och lätt!