Fräs rotsaker, hackad lök och vitlök till grytan med olivolja i en kastrull. Tillsätt kryddor, tomater och vatten och låt det hela koka ihop under lock i ca 15 minuter., Smaksätt med salt och peppar.
Riv ner grönkålen i en skål och blanda med lite olivolja, salt och peppar. Toppa grönsakscurryn med den spröda grönkålen och servera direkt.
Tortillabröd
Skär smöret i kuber. Knåda ihop vetemjöl, smör och salt till en smulig blandning i en skål. Tillsätt vattnet i omgångar och fortsätt knåda tills det har blivit en smidig deg.
Dela degen i jämnstora bitar och rulla till runda bollar. Kavla ut bollarna tunt på mjölad yta med en brödkavel.
Grädda bröden på hög värme i en torr stekpanna tills de har fått lite fin färg på bägge sidor. Lägg upp direkt och käka dem varma med curryn