Häll ner alla ingredienser i en bakmaskin/degblandare och kör på låg växel till en smidig degm ca 10-12 minuter.
Ta upp en liten bit deg och stretcha ut den tunt. Håller den ihop och känns elastisk så vet man att ett bra glutenfönster bildats.
Låt degen vila i bunken under handduk i ca 60 minuter.
Dela degen i 50 grams bitar. Rulla dem till släta bollar. Täck en bakplåt med bakplåtspapper.
Rulla ovandelen av bullen på en fuktig handduk och doppa därefter topparna i frö.
Lägg ut bollarna i ett hjärtformat mönster. Se till att det är ca 2 cm mellan varje boll, så att det finns plats för dem att jäsa ihop. Låt jäsa i ytterligare ca 30 min.
Sätt ugnen på 225°.
Spreja bullarna med uppvispat ägg. Sätt in bullarna i ugnen och dra ner temperaturen till 200° efter 5 minuter. Grädda dem i ca 35 min tills brödet är gyllene och har rest sig snyggt. Låt svalna på galler & käka bullarna ljumna med en rejäl klick smör.