Värm ugnen till 130°.
Vispa äggvitor och socker pösigt. Vänd ner rispuffarna.
Lägg ett bakplåtspapper i botten på plåten och pensla det med smör. Fördela marängen på plåten och strö över rikligt med kokosflingor. Baka i ugnen i cirka 45 minuter.
Ta ut kakan och vänd den upp och ner på ett nytt bakplåtspapper.
Blanda bären i en skål med limesaft och rom, hackad mynta och rivet limeskal. Låt marinera i 10–15 minuter.
Rör samman äggulor, maizena och 1 dl mjölk i en skål. Koka upp resten av mjölken med kaffegrädden, sockret och myntan. Häll den varma myntalagen över äggvispet och blanda runt med en visp.
Koka försiktigt upp krämen i en kastrull under ständig vispning tills den tjocknar och blir slät. Ta kastrullen från värmen. Häll upp krämen i en ny skål och kyl ner den i ett isvattenbad eller i kylen. Tillsätt eventuellt lite vispad grädde om du vill ha en luftigare kräm vid servering.
Bred ett tjockt lager kräm på den mjuka marängbotten. Lägg mojitobären över. Rulla försiktigt ihop marängen till en rulle och garnera med fler bär och myntablad.